Weeze Airport Parkeren

Parkeren Weeze, voor lange of korte tijd

RSS 2.0
weeze airport parkeren

Kiss and Fly Parkeren

Bij Weeze Airport heb je een Kiss and Fly parkeerplaats. Hier kan je de auto neerzetten wanneer je maar een korte tijd op het vliegveld hoeft te zijn. Om bijvoorbeeld iemand te halen, te brengen of uit te zwaaien. Deze parkeerplaats kent een tarief van € 3,00 per half uur, wanneer je dus iets langer als 1 uur op de parkeerplaats geparkeerd staat moet je een bedrag van € 9,00 betalen. Mocht het een paar uur duren voor degene die ophaalt of afzet vertrekt of aankomt dan kan je het beste even een parkeerplek zoeken op parkeerplaat P1 bij het vliegveld van Weeze. Hier betaal je namelijk € 3,00 per uur. Dit scheelt dus de helft en van dit verschil kan je bijvoorbeeld ook een lekker hapje eten op het vliegveld zelf.

Voordeel van de Kiss and Fly optie

Wanneer je kiest om de auto te parkeren op de Kiss and Fly parkeerplaats op Weeze Airport dan parkeer je de auto recht voor de terminal van het vliegveld. Je hoeft dus niet een eind te lopen, maar kan snel even mee naar binnen lopen. Dit is zeker handig als je iemand afzet of als je op iemand aan het wachten bent.

Waar betalen voor deze parkeer optie?

Voor je de parkeerplaats verlaat moet je de tijd dat je geparkeerd hebt betalen. Dit is voor de parkeerplaats Kiss and Fly zoals reeds vermeld € 3,00 per half uur. Je kunt betalen bij de betaalautomaten welke dichtbij de slagbomen van de parkeerplaats te vinden zijn. Zo kan je vlak voor je weer vertrekt bij het vliegveld Weeze Airport de parkeerkosten betalen en weer richting Nederland rijden.